Siguria Rrugore

Ekipi shqiptar i përbërë nga katër fëmijë; Arela Vako, Ledjana Capollari, Aleksi Agolli, Astrit Çekiçi dhe dy trajnerët; Enkelejd Bufi dhe Entela Berberi, më 24-27 Shtator, mori pjesë në Konkursin Evropian Edukativ për Sigurinë Rrugore (ETEC 2022) për të...
Uniforma Zyrtare e ekipit që do të përfaqësojë Shqipërinë në Konkursin Evropian Edukativ për Sigurinë Rrugore (ETEC) që do të zhvillohet më 24-27 Shtator 2022 në Zadar të Kroacisë. Shqipëria do të përfaqësohet nga katër nxënësit e shkollës “Servet Agolli”...
Më 16 Shtator 2022, FIA Region I lançoi fushatën e sigurisë rrugore “Drive with Care”. Fushata u bën thirrje përdoruesve të rrugës që të respektojnë njëri-tjetrin duke pasur parasysh të gjitha rregullat e qarkullimit si limitin e shpejtësisë, semaforët...
Këtë fundjavë do të jemi në Zadar të Kroacisë në Konkursin Evropian Edukativ për Sigurinë Rrugore (ETEC) për të promovuar #SigurinëRrugore te fëmijët. Shqipëria do të përfaqësohet nga nxënësit e shkollës "Servet Agolli" të Pogradecit që fituan në Konkursin Kombëtar...
Nga data 24 deri më 27 shtator, Federata Ndërkombëtare e Automobilizmit Region I, do të jetë në Zadar për Konkursin Evropian të Edukimit për Sigurinë Rrugore 2022 që do të organizohet nga Klubi i Automobilit të Kroacisë. Konkursi u krijua...
Programi Evropian i Vlerësimit të Makinave të Reja (Euro NCAP), ka publikuar sot më 8 Janar 2020, vlerësimin e tij “Best in Class për 2019”. Mercedes-Benz rifitoi kurorën e performancës më të mirë në kategorinë Small Family Car. Mercedes-Benz nxori...
Automobile Club Albania që është anëtare me të drejta të plota e FIA-s, përfaqësohet edhe këtë vit me ekipin e vet të asistencës rrugore në Konkursin Evropian “Road Patrol Training for Excellence 2019”. Ben Burda, Gazmend Brahimi dhe Marin Gjika...
Shpërqendrimi është kthyer në një rrezik të madh për sa i përket sigurisë rrugore, ku vetëm 2 sekonda janë të mjaftueshme për të shkaktuar një aksident. 25% e aksidenteve në rrugë ndodhin pikërisht për shkak të shpërqendrimit me 25-30%...
Është mbyllur pak minuta më parë Konkursi Evropian “European Traffic Education Contest 2019” ku merrte pjesë edhe Shqipëria. Flamuri kuqezi u përfaqësua në këtë konkurs nga katër nxënësit e shkollës 9-vjeçare “Pjetër Budi” në Tiranë. Mikea Bilushi, Sara Hudhri,...
Një biçikletë, një jelek të verdhë dhe një kaskë për mbrojtje. Katër nxënësit e shollës 9-vjeçare publike “Pjetër Budi” në Tiranë, Mikea Bilushi, Sara Hudhri, Fabio Kola dhe Arelt Çeço të udhëhequr nga trajneri Arian Shehu janë gati për...

Artikujt e Fundit