Rregullore sportive

Kodi Sportiv Ndërkombëtar

Një prej objektivave kryesore të FIA-s është të inkurajojë dhe zbatojë miratimin e rregulloreve të përbashkëta për të gjitha llojet dhe kategoritë e motor sportit në të gjithë botën. Ky seksion përmban gamën e gjerë të FIA Sporting dhe Rregulloret Teknike në një format që shkarkohet lehtësisht

Rregullorja Hill Climb 2019

ACA organizon prej 6 vitesh garën Hill Climb “Trofeu Skënderbej” që është e vlefshme për Kampionatin Hill Climb të Zonës së Evropës Qendrore (CEZ) dhe e regjistruar në kalendarin e FIA-s. Më poshtë rregullorja e garës.

RREGULLORE SPORTIVE –DIGITAL MOTORSPORT CUP

Rregullorja e Kartingut

Auto Club Albania është organizatore e Kampionatit Kombëtar të Kartingut. ACA zhvillon garat për të dytin vit me radhë në pistën e Expocity. Më poshtë rregullorja e kampionatit të kartingut.

Rregullore Teknike për Cross Cars

Rregullat Antidoping