• Ditë
  0
  -4
  Orë
  0
  -2
  Minuta
  -4
  -4
  Sekonda
  0
  -9
 • Rreth Shqipërisë

  Rreth Shqipërisë

  Turizmi dhe Kultura

  Shqipëria është një vend i vogël me sipërfaqe 28.748 km katrorë (përafërsisht 11.000 milje), gati sa sipërfaqja e Belgjikës. Gjendet në pjesën perëndimore të Gadishullit të Ballkanit, në pjesën juglindore të Europës. Kufizohet me Malin e Zi dhe Kosovën...

  Artikujt e Fundit