Siguria Rrugore

Vazhdon me sukses Konkursi Kombëtar Edukativ “Të Sigurt mbi Dy Rrota 2023”. Është zhvilluar Finalja e Beratit ku në tre vendet e para u renditën shkollat: Ajet Xhindole Zihni Toska Thimi Tani Një konkurs dedikuar fëmijëve të moshës 10-12 vjeç....
Vazhdon me sukses dhe angazhim maksimal nga Automobile Club Albania Konkursi Kombëtar Edukativ “Të Sigurt mbi Dy Rrota 2023”. Gjatë javës është zhvilluar Finalja e Fierit, ku në tre vendet e para u renditën shkollat: 100-vjetori i Pavarësisë Naim...
Vazhdon me sukses dhe angazhim maksimal nga Automobile Club Albania Konkursi Kombëtar Edukativ “Të Sigurt mbi Dy Rrota 2023”. Në Finalen e Vlorës, në tre vendet e para u renditën shkollat: 1.Marigo Posio 2.Lef Sallata 3.Rilindja Një konkurs dedikuar fëmijëve të moshës 10-12...
Vazhdon me sukses dhe angazhim maksimal nga Automobile Club Albania Konkursi Kombëtar Edukativ “Të Sigurt mbi Dy Rrota 2023”. Eventi vazhdon nesër me Finalen e Vlorës. Një konkurs dedikuar fëmijëve të moshës 10-12 vjeç. Falë stafit të profesionistëve të ACA-s,...
Edicioni i 7-të i Javës Botërore për Sigurinë Rrugore të Kombeve të Bashkuara po zhvillohet gjatë 15-21 Maj 2023. Fushata i bën thirrje drejtuesve të qeverive që të mendojnë mirë për mobilitetin, në mënyrë që të krijojnë një mjedis...
Është viti i 12-të që Automobile Club Albania organizon me fëmijët e moshave 10-12 vjeç, Konkursin Kombëtar për Edukimin mbi Sigurinë Rrugore, me titull “Të Sigurt mbi dy Rrota”. Ky konkurs është pjesë e Konkursit Evropian “European Traffic Education...
Fituesi i Konkursit Ndërkombëtar për Sigurinë Rrugore, “Best Young Driver 2022”, @Stefan Trimmel është përzgjedhur për të qenë Ambasador i Sigurisë Rrugore të @FIARegionI për fushatën e Sigurisë Rrugore, “Drive with Care”! Konkursi Ndërkombëtar “Shoferi i Ri më i Mirë...
Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor (DPSHTRR) organizoi sot për herë të parë Konferencën shqiptaro-greke, “Së bashku për Sigurinë Rrugore” në bashkëpunim me Ambasadën e Greqisë në Shqipëri, me të ftuar specialë përfaqësues të lartë nga institucionet...
Më 21 Nëntor 2022, Byroja Evropiane e FIA-s (EB) publikoi dy studime mbi riciklueshmërinë e baterive dhe koston e pronësisë së makinës. Studimi mbi riciklueshmërinë e baterive ofron udhëzime dhe rekomandime mbi politikat e fundit në lidhje me bateritë e...
Ekipi shqiptar i përbërë nga katër fëmijë; Arela Vako, Ledjana Capollari, Aleksi Agolli, Astrit Çekiçi dhe dy trajnerët; Enkelejd Bufi dhe Entela Berberi, mori pjesë në Konkursin Evropian Edukativ për Sigurinë Rrugore (ETEC 2022) që këtë vit u zhvillua...

Artikujt e Fundit