Aktivitete

Aktivitete

Shtohet kategoria e garës me makina 1-vendëshe Kategoria GT Esports sërish në vitin 2024 Të gjitha garat e Esports do të organizohen në Valencia të Spanjës, qytetin e “Arteve dhe Shkencave” Në edicionin e tretë...
Automobile Club Albania ju uron Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2024. Shëndet, mbarësi, begati dhe lumturi në familjet tuaja. https://www.youtube.com/shorts/9aoyfFbKVOs  
19 Ekipe nga 18 shtete morën pjesë në Edicionin e 36-të të Konkursit Evropian për Sigurinë Rrugore (ETEC 2023) që u zhvillua në Bar të Malit të Zi. Secili ekip shfaqi aftësitë e tij të shkëlqyera me biçikletë dhe...
Rezultatet e Garës së 2-të dhe Renditja e Kampionatit https://aca.al/wp-content/uploads/2023/11/2023-11-11-Kampionati-Karting-Endurance-Renditje.pdf Gara e 3-të e kampionatit do të zhvillohet më: 25 Nëntor, Ora 14:00 në pistën e Kartodrom Tirana. Ekipet që dëshirojnë të marin pjesë në garë, duhet të regjistrojnë kohët në fazën kualifikuese...
Gara e 3-të e kampionatit do të zhvillohet më: 𝟮𝟱 𝗡𝗲̈𝗻𝘁𝗼𝗿, 𝗢𝗿𝗮 𝟭𝟰:𝟬𝟬 𝗻𝗲̈ 𝗽𝗶𝘀𝘁𝗲̈𝗻 𝗲 𝗞𝗮𝗿𝘁𝗼𝗱𝗿𝗼𝗺 𝟯. Ekipet që dëshirojnë të marin pjesë në garë, duhet të regjistrojnë kohët në fazën kualifikuese në pistën e Kartodrom 3 çdo ditë: 𝟭𝟱-𝟮𝟯 𝗡𝗲̈𝗻𝘁𝗼𝗿...
Kampionati Organizohet nga Shoqata Shqiptare e Kartingut (Kartodrom Tirana) dhe është i vlefshëm për Kampionatin e Auto Club Albania dhe Federatës Shqiptare të Sporteve të Automobilizmit (FASA) Rezultatet Live – Kualifikueset https://aca.al/karting-endurance-championship-2023/ 3 Gara, 10 Ekipe, 30 Pilotë, 1 Ekip Kampion Gara 1...
Kampionati Organizohet nga Shoqata Shqiptare e Kartingut (Kartodrom Tirana) dhe është i vlefshëm për Kampionatin e Auto Club Albania dhe Federatës Shqiptare të Sporteve të Automobilizmit (FASA) 3 Gara, 10 Ekipe, 30 Pilotë, 1 Ekip Kampion Gara 1 - 21 Tetor,...
Kampionati i sezonit 2023 në FIA Central European Zone (CEZ) në disiplinën Hill Climb, mbyllet me një sukses historik për motorsportin shqiptar. Gara e fundit e këtij sezoni ku mori pjesë edhe piloti shqiptar Gentjan Shaqiri në kategorinë më të...
18 Shtator 2023 – Drejtuesit e mjeteve kanë deri në katër herë më shumë gjasa të pësojnë një aksident duke përdorur smartfonin e tyre gjatë drejtimit të mjetit. Fushata e FIA ​​Region I për Sigurinë Rrugore bën thirrje për...
19 Ekipe nga 18 shtete morën pjesë në Edicionin e 36-të të Konkursit Kombëtar për Sigurinë Rrugore (ETEC 2023) që u zhvillua në Bar të Malit të Zi fundjavën e kaluar. Secili ekip shfaqi aftësitë e tij të shkëlqyera...

Artikujt e Fundit