Makinë me qera

Anëtarët e ACA, automjeti i të cilëve ka defekt teknik dhe duhet të transportohet me karroatrec, mund të kenë nevojë për makinë me qera në mënyrë që të përmbushin angazhimet e tyre afatshkurtra javore.

ACA ju ofron anëtarëve të saj makina me qera me tarifa të reduktuara 10%.

Një mundësi më shumë për të realizuar angazhimet personale dhe të biznesit për periudha afatshkurtra javore ndërkohë që automjeti juaj riparohet.