Siguria Rrugore

Siguria rrugore është një prej çështjeve ku FIA ka një fokus të veçantë. Dhe, Federata Ndërkombëtare e Automobilizmit shfrytëzon maksimalisht çdo mundësi për sensibilizimin në lidhje me sigurinë rrugore. Përpara garës së radhës në Formula 1 që u zhvillua...

Të sigurt mbi dy rrota

0
Automobile Club Albania organizoi për të parën herë Konkursin Kombëtar për Edukimin në Lidhje me Sigurinë Rrugore “Të sigurt mbi dy rrota”. Ndër njëzet fëmijët pjesëmarrës, katër prej tyre do të përfaqësojnë Shqipërinë në Konkursin Evropian për Edukimin në...

Artikujt e Fundit