Esports me dy kategori në FIA Motorsport Games 2024

0
Shtohet kategoria e garës me makina 1-vendëshe Kategoria GT Esports sërish në vitin 2024 Të gjitha garat e Esports do të organizohen në Valencia të...

Automobile Club Albania ju uron Gëzuar Festat 2024

0
Automobile Club Albania ju uron Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2024. Shëndet, mbarësi, begati dhe lumturi në familjet tuaja. https://www.youtube.com/shorts/9aoyfFbKVOs  

ACA merr pjesë në Edicionin e 36-të të Konkursit Evropian për Sigurinë Rrugore (ETEC...

0
19 Ekipe nga 18 shtete morën pjesë në Edicionin e 36-të të Konkursit Evropian për Sigurinë Rrugore (ETEC 2023) që u zhvillua në Bar të Malit të Zi. Secili...

Albanian Karting Endurance Championship 2023/ Rezultatet e Garës së 2-të

0
Rezultatet e Garës së 2-të dhe Renditja e Kampionatit https://aca.al/wp-content/uploads/2023/11/2023-11-11-Kampionati-Karting-Endurance-Renditje.pdf Gara e 3-të e kampionatit do të zhvillohet më: 25 Nëntor, Ora 14:00 në pistën e Kartodrom Tirana. Ekipet që dëshirojnë të marin...

Karting Endurance Championship 2023/ Gara e 3-të më 25 Nëntor

0
Gara e 3-të e kampionatit do të zhvillohet më: 𝟮𝟱 𝗡𝗲̈𝗻𝘁𝗼𝗿, 𝗢𝗿𝗮 𝟭𝟰:𝟬𝟬 𝗻𝗲̈ 𝗽𝗶𝘀𝘁𝗲̈𝗻 𝗲 𝗞𝗮𝗿𝘁𝗼𝗱𝗿𝗼𝗺 𝟯. Ekipet që dëshirojnë të marin pjesë në garë, duhet të regjistrojnë kohët në...