Aktivitete Page 34

Aktivitete

Sot, Green NCAP, programi i ri i konsumatorëve, që promovon përdorimin e automjeteve ekologjike, publikon rezultatet e tij të para. Sot Green NCAP, programi i ri i promovimit të makinave ekologjike, publikon raundin e parë të rezultateve. 12 automjete...
Shpejtësi-Adrenalinë-Guxim-Sfidë Auto Club Albania organizoi gjatë vitit 2018, edicionin e pestë të eventit “Trofeu Skënderbej – Kruja Hill Climb 2018”. Gara është regjistruar në kalendarin e Federatës Ndërkombëtare të Automobilizmit (FIA) si dhe është e vlefshme për kampionatin CEZ (Central...
Auto Club Albania (ACA) gjatë vitit 2018, për të tetin vit radhazi, organizoi konkursin edukativ për fëmijë të moshave 10-12 vjeç, nën moton “Të Sigurt mbi Dy Rrota”. Ky konkurs është pjesë e konkursit europian “European Traffic Education Contest”,...
Në ditët tona, shumë e më shumë automjete, janë të pajisura me sisteme aktive sigurie (ADAS – Advanced Driver Assistance Systemes). Megjithatë, një sondazh i realizuar nga Connecting Mobility në bashkëpunim me Klubin e Automobilit të Holandës (ANWB), tregon...
Nga Anders Ydstedt (anëtar i bordit të klubit automobilistik suedez dhe anëtar i panelit të ekspertëve në KAK) KAK po punon prej rreth 1 shekulli për një lëvizshmëri (do t’i referohemi kështu termit – mobility) më të mirë dhe më...
Klubi i Automobilit të Moldavisë (ACM) sapo prezantoi këtë platformë online në Moldavi. Më 17-18 Maj 2018, ACM mirëpriti klubet anëtare të FIA – BKA (Bjellorusi), LAMB (Letoni), LAS (Lituani) dhe ACR (Rumani) për prezantimin e këtij projekti. Trajneri Daniell...
CISA exam dumps And at CISM real exam question that CISA exam dumps Israel knew that the soul of his helpless child had asked him, CISM real exam question as plainly as CISM real exam question words CISSP braindumps...
CISA exam dumps And at CISM real exam question that CISA exam dumps Israel knew that the soul of his helpless child had asked him, CISM real exam question as plainly as CISM real exam question words CISSP braindumps...
Me kënaqësi ju informojmë se ditën e Shtunë, më datë 26.01.2019 në orën 13:00, në ambientet e Expo City Albania, me rastin e mbylljes së kampionatit do të organizohet ceremonia e ndarjes së çmimeve për Kampionatin Go-Kart 2018. Deshirojmë të...
Përfundon me sukses Kampionati Go-Kart 2018. Përgjatë vitit 2018, u organizuan 6 gara në ambientet e Expo City. Ky kampionat është vetëm fillimi i një vargu të suksesshëm garash që do të zhvillohen përgjatë 2019. Në këtë kampionat morën...

Artikujt e Fundit