Aktivitete Page 35

Aktivitete

Në fillim të qershorit nisi kampionati Kombëtar Go-Kart 2019 ku në pistën më të re të kartingut në Expocity Albania u zhvillua gara e parë. Këtë fundjavë rikthehet sërish kampionati me garën e dytë. Go-Kart – Kampionati Kombëtar – Gara...
Më 5 qershor 2019, Organizata për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik (OECD) publikoi ​një raport mbi kostot e jashtme kryesore lidhur me transportin rrugor dhe taksat për t'i menaxhuar ato. Raporti bën një pasqyrë të evoluimit të praktikës së taksave...
115 vjet më parë, më 20 qershor 1904, Klubet e Automobilit nga e gjithë bota, bashkuan forcat në Paris. “Tani, ne jemi 240 klube anëtare nga 144 shtete dhe përfaqësojmë më shumë se 80 milion përdorues rruge. Faleminderit të...
Sërish këtë vit, gara mitike ishte një rast për FIA-n për të rritur ndërgjegjësimin për sigurinë në rrugë dhe për të promovuar Fushatën Globale për Sigurinë Rrugore “#3500LIVES” me mbështetjen e ambasadorëve të famshëm, autoriteteve publike dhe komunitetit të...
Edukim, argëtim dhe shumë angazhim. Konkursi edukativ “Të Sigurt mbi dy Rrota” mbylli edicionin e nëntë të tij me një finale emocionuese dhe shumë tërheqëse, e cila u zhvillua më datë 18 maj 2019, në ambientet e “Expocity” në...
Në arenën madhështore të ABB FIA Formula E Championship në Berlin, programi i parë evropian Girls on Track-Dare to be Different (Vajzat në rrugën e duhur – Guxo të jesh ndryshe) i organizuar nga FIA, mirëpriti vajza nga shkollat...
FIA.com: https://www.fia.com/multimedia/video-gallery/fia-racing-news-10 Facebook: https://www.facebook.com/fia/videos/402446560597401/ Instagram: https://www.instagram.com/tv/BxrTEZLBqCe/?hl=fr Twitter: https://twitter.com/fia/status/1130418610013450240?s=20 Shikim të këndshëm.
“Kafein me Flavion”, na ndihmon me këtë intrvistë, lidhur me realizimin dhe objektivat e arritura nga ky konkurs eduktiv. Diskutuam gjatë lidhur me objektin e veprimtarisë së ACA, angazhimin e saj në programet edukative që rrjedhin nga FIA, specifikisht...
“Për të fol’ në SCAN TV, na ndihmon me këtë kronikë, lidhur me realizimin e këtij konkursi. Diskutuam gjatë lidhur me objektin e veprimtarisë së ACA, angazhimin e saj në programet edukative që rrjedhin nga FIA, specifikisht programi ETEC...
Mirmëngjes Shqipëri na ndihmon me këtë kronikë, lidhur me realizimin e këtij konkursi. Diskutuam gjatë lidhur me objektin e veprimtarisë së ACA, përmbajtjen e konkursit dhe pëerfundimisht, qëllimin kryesor të ACA, edukimin e brezit më delikat mbi cështjet e...

Artikujt e Fundit