Aktivitete Page 2

Aktivitete

Një konkurs dedikuar fëmijëve të moshës 10-12 vjeç. Falë stafit të profesionistëve të ACA-s, fëmijët argëtohen dhe edukohen me mënyrat më të sigurta të lëvizjes me biçikletë. Nëpërmjet një cikli zbavitës ushtrimesh me biçikletë, synohet të nguliten në ndërgjegjen...
Është viti i 12-të që Automobile Club Albania organizon me fëmijët e moshave 10-12 vjeç, Konkursin Kombëtar për Edukimin mbi Sigurinë Rrugore, me titull “Të Sigurt mbi dy Rrota”. Ky konkurs është pjesë e Konkursit Evropian “European Traffic Education...
Përfaqësuesit e lartë të FIA, Zv. Presidenti i FIA për Motorsportin, zona e Evropës, Z. Manuel Aviño, Projekt Menaxheri i FIA-s, Z. Guido Gaetani D’Aragona dhe Zyrtari i Sigurisë së FIA-s për Cirkuitet, Z. Carlos Soteras, së bashku me...
Një delegacion i Federatës Ndërkombëtare të Automobilizmit (FIA) i përbërë nga Zv.Presidenti i FIA-s për Motorsportin, zona e Evropës, Z. Manuel Aviño, Projekt Menaxheri i FIA-s, Z. Guido Gaetani D’Aragona dhe Zyrtari i Sigurisë për Cirkuitet, Z. Carlos Soteras,...
Në datat 17-18 Mars, Federata Sllovake e Motorsportit (SAMŠ) organizoi seminarin me kontrollorët teknik të Federatave që janë pjesë e Zonës Sportive të Evropës Qendrore (CEZ-FIA) ku bën pjesë edhe Shqipëria Automobile Club Albania si Autoriteti Kombëtar Sportiv i Motorsportit...
Federata Sllovake e Motorsportit (SAMŠ) po organizon seminarin me kontrollorët teknik të Federatave që janë pjesë e Zonës Sportive të Evropës Qendrore (CEZ-FIA) ku bën pjesë edhe Shqipëria. Automobile Club Albania si Autoriteti Kombëtar Sportiv i Motorsportit në Shqipëri, përfaqësohet...
E vetmja garë ndërkombëtare që zhvillohet në Shqipëri, e vlefshme për Kampionatin e FIA-CEZ (Zona e Evropës Qendrore) në disiplinën Hill Climb është vendosur që këtë vit të zhvillohet më 1-2 Korrik 2023. Në linkun më poshtë gjeni kalendarin e...
Fituesi i Konkursit Ndërkombëtar për Sigurinë Rrugore, “Best Young Driver 2022”, @Stefan Trimmel është përzgjedhur për të qenë Ambasador i Sigurisë Rrugore të @FIARegionI për fushatën e Sigurisë Rrugore, “Drive with Care”! Konkursi Ndërkombëtar “Shoferi i Ri më i Mirë...
Në vitin 2021 Euro NCAP (Programi Evropian i Vlerësimit të Makinave të Reja) publikoi Vlerësimin e Sigurisë për Furgonët Komercialë për të përmirësuar informacionin e sigurisë për menaxherët e flotës dhe për të ofruar një përvojë më të sigurt...
Federata Ndërkombëtare e Automobilizmit (FIA) do të bashkëpunojë me Komitetin Olimpik Ndërkombëtar (IOC) dhe kompaninë Polyphony Digital Inc. duke marrë pjesë në eventin e motorsportit, Olimpic Esports Series 2023. Gran Turismo™7 do të përdoret si platformë në këtë event....

Artikujt e Fundit