Aktivitete Page 3

Aktivitete

Uniforma Zyrtare e ekipit që do të përfaqësojë Shqipërinë në Konkursin Evropian Edukativ për Sigurinë Rrugore (ETEC) që do të zhvillohet më 24-27 Shtator 2022 në Zadar të Kroacisë. Shqipëria do të përfaqësohet nga katër nxënësit e shkollës “Servet Agolli”...
Këtë fundjavë do të jemi në Zadar të Kroacisë në Konkursin Evropian Edukativ për Sigurinë Rrugore (ETEC) për të promovuar #SigurinëRrugore te fëmijët. Shqipëria do të përfaqësohet nga nxënësit e shkollës "Servet Agolli" të Pogradecit që fituan në Konkursin Kombëtar...
Nensi Vathi dhe Aleksandros Begolli do të përfaqësojnë Shqipërinë në disiplinën e Karting Slalom në FIA Motorsport Games 2022 që do të zhvillohet më 26-30 Tetor 2022 në Marsejë, Francë. Femra - Renditja e tre vendeve të para 1.Nensi Vathi -...
Gati për surprizën e radhës? ACA Esports Cup 2022 Regjistroni kohën tuaj te Box Gamers Club (Rruga ‘Sami Frashëri’, pranë gjimnazit ‘Petro Nini Luarasi’, përballë ‘Shtëpisë së Ofertave’ https://www.google.com/maps/place/41%C2%B018'57.2%22N+19%C2%B048'56.1%22E/@41.3169295,19.8129115,19z/data=!4m6!3m5!1s0!7e2!8m2!3d41.3158932!4d19.8155912 Fituesi i ACA Esports Cup do të përfaqësojë Shqipërinë në FIA Motorsport Games 2022...
Federata Ndërkombëtare e Automobilizmit (FIA) në bashkëpunim me kompaninë ndërkombëtare “EY Parthenon” kanë realizuar një studim për ndikimin global të motorsportit në ekonomi dhe zhvillimin e komunitetit. Ky studim thekson rëndësinë e industrisë globale të motorsportit duke vlerësuar kontributin ekonomik,...
Mund të marrin pjesë djem dhe vajza 14-16 vjeç (Lindur në vitet 2006, 2007 dhe 2008). Dy fituesit, një vajzë dhe një djalë do të përfaqësojnë Shqipërinë në FIA Motorsport Games 2022 më 26-30 Tetor 2022 në Marsejë, Francë. Regjistrohu në...
Nga data 24 deri më 27 shtator, Federata Ndërkombëtare e Automobilizmit Region I, do të jetë në Zadar për Konkursin Evropian të Edukimit për Sigurinë Rrugore 2022 që do të organizohet nga Klubi i Automobilit të Kroacisë. Konkursi u krijua...
Gati për një mundësi të mirë për të hyrë në botën e motorsportit? Auto Club Albania në bashkëpunim me Motorsport UK do të organizojnë një webinar online për trajnimin e marshallëve të kartingut. Trajnimi do të zhvillohet në datën 6 Gusht...
Faleminderit të gjithë pilotëve, klubeve, FASK-ut, zyrtarëve, bashkëpunëtorëve, partnerëve, sponsorave dhe fansave që ishin pjesë e Edicionit të 8-të të kësaj gare ndërkombëtare. Takohemi në gara dhe evente të tjera
Faleminderit të gjithë pilotëve, klubeve, FASK-ut, zyrtarëve, bashkëpunëtorëve, partnerëve, sponsorave dhe fansave që ishin pjesë e Edicionit të 8-të të kësaj gare ndërkombëtare. Takohemi në gara dhe evente të tjera

Artikujt e Fundit