FIA Volunteers Weekend – 22-24 Shtator 2023

0
362

Falënderim dhe respekt për vullnetarët e garave. Një moment i veçantë vlerësimi publik dhe falënderimi për angazhimin e vullnetarëve të garave, të cilët kanë një pjesë thelbësore të sigurisë dhe suksesit të çdo eventi të motorsportit në Shqipëri dhe në të gjithë botën.

Klikoni për më shumë:

https://www.fia.com/fia-volunteers-officials?utm_source=FIA+Communications&utm_campaign=23d3a85294-EMAIL_CAMPAIGN_2023_09_06_08_47_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_-ed3f11263b-%5BLIST_EMAIL_ID%5D

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here