Ponikva Hill Climb në Maqedoni më 21-23 Korrik 2023

0
470

Kampionati i FIA CEZ në disiplinën Hill Climb do të vazhdojë më 21-23 Korrik me garën e Ponikva në Maqedoninë e Veriut.

Më poshtë Rregullorja Suplementare dhe Entry Form

Supplementary regulations Kocani – Ponikva 21-23.07.2023

Entry Form Ponikva 2023

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here