Regjistrohuni për eventin e radhës në Esports/ Gara për rastin e Ditës së Pavarësisë së Ukrainës

0
817

Me rastin e Ditës së Pavarësisë së Ukrainës, Federata e Automobilizmit të Ukrainës do të organizojë një event iRacing më 25 Gusht 2023.

Pista: Charlotte Motor Speedëay

Konfigurimi: Legends RC Long

Xhirot: 50 (120 km)

Makina: Radical SR8

Setup: Open

Sete gomash: 3

Kualifikueset: 15 minuta

Pjesëmarrësit nga Rusia dhe Bjellorusia janë të ndalur të marin pjesë.

Regjistrimet janë të hapura deri në datën 23 Gusht 2023, ora 09:00. Më poshtë linku për regjistrim:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfP2z90vCVsFO_VKnIoDFl_gnMpVPTcXdF6oaZ1P8M40o99tA/viewform

Gara do të zhvillohet më 25 Gusht 2023 duke nisur nga ora 17:00

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here