MotorSporti

Në prag të edicionit të 8-të të garës ndërkombëtare të motorsportit, Hill Climb "Trofeu Skënderbej 2022", mediat i kanë kushtuar vëmendje maksimale. Intervista e Sekretarit të Përgjithshëm të Automobile Club Albania, Z.Eridon Lameborshi në Report TV.
Hill Climb “Trofeu Skënderbej” – 11-12 Qershor 2022 në Krujë Regjistrohuni në Kategorinë Pro http://www.kstiming.com/cez/lista.php Në linkun më poshtë gjeni Rregulloren e garës https://hillclimb-2022.aca.al/wp-content/uploads/2022/06/2022-06-02-Kruja-Hillclimb-Supplementary-Regulations.pdf Automobile Club Albania njofton të gjithë pilotët dhe klubet se në këtë edicion të Hill Climb “Trofeu Skënderbej 2022”, nuk...
Intervista e Sekretarit të Përgjithshëm të Automobile Club Albania, Z.Eridon Lameborshi në lidhje me garën Hill Climb “Trofeu Skënderbej” në emisionin “Herët në MCN” të moderuar nga Etelina Nikolla.
Kampionati Hill Climb për Zonën e Evropës Qendrore (CEZ – FIA) 11-12 Qershor 2022 – Krujë, Shqipëri
Automobile Club Albania publikon kalendarin e garave të motorsportit për vitin 2022. Në varësi të rrethanave të ndryshme, Automobile Club Albania rezervon të drejtën e ndryshimit të datave. Ftojmë klubet dhe pilotët që të bëhen pjesë e eventeve që do të...
Mes emocionesh dhe një gare të luftuar fort deri në sekondat e fundit, mbyllet gara e 2-të e  Kampionatit Kombëtar të Kartingut 2021, e cila u zhvillua në pistën e Kartodrom Driloni në Pogradec. Një risi kjo që u bë...
Auto Club Albania ka vendosur që garën e 2-të të Kampionatit Kombëtar të Kartingut 2021, ta zhvillojë këtë të dielë në pistën e Kartodrom “Driloni” në Pogradec. Prej disa ditësh janë hapur regjistrimet dhe ccdo pilot që është i...
NJOFTIM I RËNDËSISHËM Auto Club Albania do të zhvillojë garën e 2-të të Kampionatit Kombëtar të Kartingut 2021. - Kualifikuese – 8-17 Dhjetor 2021; Kartodrom Tirana - Finale - 19 Dhjetor; Kartodrom Driloni, Pogradec KUALIFIKUESE Në kualifikuese mund të marrin pjesë të gjithë pilotët...
Spektakël, emocione dhe shumë sfida mes 53 pilotëve pjesëmarrës në garën e parë të Kampionatit Kombëtar të Kartingut 2021, e cila u zhvillua në pistën e Kartodrom Tirana. Falënderojmë të gjithë pilotët dhe klubet për pjesëmarrjen, partnerët për mbështetjen dhe...
Do të nisë të mërkurën në datën 24 Nëntor Kampionati Kombëtar Go-Kart 2021. Gara e parë do të zhvillohet në pistën e Kartodrom Tirana në Prush. Për regjistrime, kontaktoni në: sport@aca.al ose 067 600 1222. Ky është viti i 4-t...

Artikujt e Fundit