Hill Climb “Trofeu Skënderbej 2023” – Edicioni i 8-të/ Kronika në Super Sport

0
318

Me pjesëmarrjen e 32 pilotëve, u zhvillua gara e vlefshme për FIA CEZ (Zona e Evropës Qendrore) në disiplinën Hill Climb. E vetmja garë e regjistruar në kalendarin e FIA-s që zhvillohet në Shqipëri.

Pas një xhiro prove dhe dy xhirove garë, në tre vendet e para në renditjen e përgjithshme u renditën:

1.Gazmend Demolli (Kosova) – Koha më e mirë: 2:12.897

2.Laszlo Szasz (Hungari) – Koha më e mirë: 2:14.758

3.Gentjan Shaqiri (Shqipëri) – Koha më e mirë: 2:21.162

Rezultatet e plota i gjeni në link:

http://kstiming.com/

Për më tepër ndiqni kronikën në Super Sport

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here