MotorSporti

MotorSporti

Shtohet kategoria e garës me makina 1-vendëshe Kategoria GT Esports sërish në vitin 2024 Të gjitha garat e Esports do të organizohen në Valencia të Spanjës, qytetin e “Arteve dhe Shkencave” Në edicionin e tretë...
Rezultatet e Garës së 2-të dhe Renditja e Kampionatit https://aca.al/wp-content/uploads/2023/11/2023-11-11-Kampionati-Karting-Endurance-Renditje.pdf Gara e 3-të e kampionatit do të zhvillohet më: 25 Nëntor, Ora 14:00 në pistën e Kartodrom Tirana. Ekipet që dëshirojnë të marin pjesë në garë, duhet të regjistrojnë kohët në fazën kualifikuese...
Gara e 3-të e kampionatit do të zhvillohet më: 𝟮𝟱 𝗡𝗲̈𝗻𝘁𝗼𝗿, 𝗢𝗿𝗮 𝟭𝟰:𝟬𝟬 𝗻𝗲̈ 𝗽𝗶𝘀𝘁𝗲̈𝗻 𝗲 𝗞𝗮𝗿𝘁𝗼𝗱𝗿𝗼𝗺 𝟯. Ekipet që dëshirojnë të marin pjesë në garë, duhet të regjistrojnë kohët në fazën kualifikuese në pistën e Kartodrom 3 çdo ditë: 𝟭𝟱-𝟮𝟯 𝗡𝗲̈𝗻𝘁𝗼𝗿...
Kampionati Organizohet nga Shoqata Shqiptare e Kartingut (Kartodrom Tirana) dhe është i vlefshëm për Kampionatin e Auto Club Albania dhe Federatës Shqiptare të Sporteve të Automobilizmit (FASA) Rezultatet Live – Kualifikueset https://aca.al/karting-endurance-championship-2023/ 3 Gara, 10 Ekipe, 30 Pilotë, 1 Ekip Kampion Gara 1...
Kampionati Organizohet nga Shoqata Shqiptare e Kartingut (Kartodrom Tirana) dhe është i vlefshëm për Kampionatin e Auto Club Albania dhe Federatës Shqiptare të Sporteve të Automobilizmit (FASA) 3 Gara, 10 Ekipe, 30 Pilotë, 1 Ekip Kampion Gara 1 - 21 Tetor,...
Kampionati i sezonit 2023 në FIA Central European Zone (CEZ) në disiplinën Hill Climb, mbyllet me një sukses historik për motorsportin shqiptar. Gara e fundit e këtij sezoni ku mori pjesë edhe piloti shqiptar Gentjan Shaqiri në kategorinë më të...
Me rastin e Ditës së Pavarësisë së Ukrainës, Federata e Automobilizmit të Ukrainës do të organizojë një event iRacing më 25 Gusht 2023. Pista: Charlotte Motor Speedëay Konfigurimi: Legends RC Long Xhirot: 50 (120 km) Makina: Radical SR8 Setup: Open Sete gomash: 3 Kualifikueset: 15 minuta Pjesëmarrësit...
Piloti shqiptar Gentjan Shaqiri vazhdon me sukses pjesëmarrjen në FIA CEZ Hill Climb Championship I pari pilot shqiptar që garon zyrtarisht në Kampionatin e FIA CEZ (Zona e Evropës Qendrore) në disiplinën Hill Climb në kategorinë më të lart të...
Federata Ndërkombëtare e Automobilizmit (FIA) dhe Automobile Club Albania ftojnë të gjithë hulumtuesit që të bashkëpunojnë kundër plagës globale të gjuhës së urrejtjes online të përdorur në sport, si pjesë e fushatës së Bashkuar kundër Abuzimit online Gjashtë bursa...
Me pjesëmarrjen e 32 pilotëve, u zhvillua gara e vlefshme për FIA CEZ (Zona e Evropës Qendrore) në disiplinën Hill Climb. E vetmja garë e regjistruar në kalendarin e FIA-s që zhvillohet në Shqipëri. Pas një xhiro prove dhe dy...

Artikujt e Fundit