MotorSporti

Sukses për motorsportin shqiptar Piloti shqiptar Gentjan Shaqiri debuton në FIA CEZ Hill Climb Championship I pari pilot shqiptar që garon zyrtarisht në Kampionatin e FIA CEZ (Zona e Evropës Qendrore) në disiplinën Hill Climb në kategorinë më të lart të...
Entry Form – Të gjithë pilotët e regjistruar në garë e kanë të detyrueshme paraqitjen e “Entry Form” (e firmosur nga piloti dhe vulosur nga klubi përkatës). https://hillclimb-2023.aca.al/wp-content/uploads/2023/06/Entry-Form-Kruja-2023.pdf Ju kujtojmë edhe një herë që “Entry Form” të dërgohet me e-mail në...
Formulari i regjistrimit – Të gjithë pilotët pjesëmarrës mund të bëjnë regjistrimin online në linkun në vijim: http://www.kstiming.com/cez/lista.php, por është e detyrueshme edhe paraqitja e “Entry Form” (e firmosur nga piloti dhe vulosur nga klubi përkatës). Për të mos...
Edicioni i 8-të i garës Hill Climb "Trofeu Skënderbej 2023" po afron dhe është parashikuar të zhvillohet më 1-2 Korrik. Njoftim i Rëndësishëm Të gjithë pilotët pjesëmarrës në garë duhet që të plotësojnë Performance Factor të FIA-s. Pilotët që nuk kanë...
Hill Climb “Trofeu Skënderbej 2023” këtë vit do të zhvillohet më 1 dhe 2 Korrik në rrugën e Malit të Krujës. E vetmja garë ndërkombëtare që zhvillohet në Shqipëri, e vlefshme për Kampionatin e FIA-CEZ (Zona e Evropës Qendrore) në...
Jeni gati për spektakël, emocione dhe adrenalinë? Rikthehet Hill Climb “Trofeu Skënderbej 2023”. Këtë vit, gara do të zhvillohet më 1 dhe 2 Korrik 2023 në Malin e Krujës. E vetmja garë ndërkombëtare që zhvillohet në Shqipëri, e vlefshme për...
Vazhdon normalisht Konkursi Kombëtar Edukativ "Të Sigurt mbi Dy Rrota 2023" me Finalen e Durrësit ku në tre vendet e para u renditën shkollat: “14 Nëntori” “Vasil Ziu” “Nënë Tereza” Konkursi vazhdon më 22 Maj me Finalen e Vlorës Faleminderit Sponsorëve...
Hill Climb “Trofeu Skënderbej 2023”, këtë vit do të zhvillohet në datat 01 dhe 02 Korrik në Malin e Krujës E vetmja garë ndërkombëtare që zhvillohet në Shqipëri, e vlefshme për Kampionatin e FIA-CEZ (Zona e Evropës Qendrore) në disiplinën...
Përfaqësuesit e lartë të FIA, Zv. Presidenti i FIA për Motorsportin, zona e Evropës, Z. Manuel Aviño, Projekt Menaxheri i FIA-s, Z. Guido Gaetani D’Aragona dhe Zyrtari i Sigurisë së FIA-s për Cirkuitet, Z. Carlos Soteras, së bashku me...
Një delegacion i Federatës Ndërkombëtare të Automobilizmit (FIA) i përbërë nga Zv.Presidenti i FIA-s për Motorsportin, zona e Evropës, Z. Manuel Aviño, Projekt Menaxheri i FIA-s, Z. Guido Gaetani D’Aragona dhe Zyrtari i Sigurisë për Cirkuitet, Z. Carlos Soteras,...

Artikujt e Fundit