Brezovica Hill Climb më 15-16 Korrik 2023/ Linku për regjistrimin në garë

0
502

Kampionati i FIA CEZ në disiplinën Hill Climb vazhdon fundjavën e ardhshme më 15-16 Korrik 2023 me garën e Brezovicës në Ferizaj të Kosovës.

Gara është e vlefshme për FIA CEZ International Hill Climb Championship dhe Kosova Hill Climb Championship.

Më poshtë linku i regjistrimit në garë:

http://kstiming.com/cez/lista.php?fbclid=IwAR1goJa4Jf30Q_v-EzWRZsCx74jbBDnOnvqewEiToRpWUPIULqS8Ik0TFNE

Më poshtë Rregullorja Suplementare dhe Entry Form

Brezovica 2023 Supplementary Regulations

Brezovica Hillclimb 2023 Entry Form

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here