Karting Endurance Championship 2023/ Rezultatet Live – Kualifikueset

0
822

Kampionati Organizohet nga Shoqata Shqiptare e Kartingut (Kartodrom Tirana) dhe është i vlefshëm për Kampionatin e Auto Club Albania dhe Federatës Shqiptare të Sporteve të Automobilizmit (FASA)

Rezultatet Live – Kualifikueset

Karting Endurance Championship 2023

3 Gara, 10 Ekipe, 30 Pilotë, 1 Ekip Kampion

Gara 1 – 21 Tetor, ora 14:00

Gara 2 – 4 Nëntor, ora 14:00

Gara 3 – 11 Nëntor, ora 14:00

Kualifikueset dhe Garat do të zhvillohet në Kartodrom 3

Regjistrohu Tani në Kampionat

Karting Endurance Championship

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here