Regjistrohu në Albanian Karting Endurance Championship 2023

0
804

Kampionati Organizohet nga Shoqata Shqiptare e Kartingut (Kartodrom Tirana) dhe është i vlefshëm për Kampionatin e Auto Club Albania dhe Federatës Shqiptare të Sporteve të Automobilizmit (FASA)

3 Gara, 10 Ekipe, 30 Pilotë, 1 Ekip Kampion

Gara 1 – 21 Tetor, ora 14:00

Gara 2 – 4 Nëntor, ora 14:00

Gara 3 – 11 Nëntor, ora 14:00

Kampionati për moshat +17 vjeç

Kualifikueset dhe Garat do të zhvillohet në Kartodrom 3

Regjistrohu Tani në Kampionat

https://aca.al/karting-endurance-championship/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here