Albanian Karting Endurance Championship 2023/ Rezultatet e Garës së 2-të

0
958

Rezultatet e Garës së 2-të dhe Renditja e Kampionatit

https://aca.al/wp-content/uploads/2023/11/2023-11-11-Kampionati-Karting-Endurance-Renditje.pdf

Gara e 3-të e kampionatit do të zhvillohet më:
25 Nëntor, Ora 14:00 në pistën e Kartodrom Tirana.

Ekipet që dëshirojnë të marin pjesë në garë, duhet të regjistrojnë kohët në fazën kualifikuese në pistën e Kartodrom 3 çdo ditë:
15-23 Nëntor 2023

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here