Aktivitete Page 4

Aktivitete

Në arenën madhështore të ABB FIA Formula E Championship në Berlin, programi i parë evropian Girls on Track-Dare to be Different (Vajzat në rrugën e duhur – Guxo të jesh ndryshe) i organizuar nga FIA, mirëpriti vajza nga shkollat...
FIA.com: https://www.fia.com/multimedia/video-gallery/fia-racing-news-10 Facebook: https://www.facebook.com/fia/videos/402446560597401/ Instagram: https://www.instagram.com/tv/BxrTEZLBqCe/?hl=fr Twitter: https://twitter.com/fia/status/1130418610013450240?s=20 Shikim të këndshëm.
“Kafein me Flavion”, na ndihmon me këtë intrvistë, lidhur me realizimin dhe objektivat e arritura nga ky konkurs eduktiv. Diskutuam gjatë lidhur me objektin e veprimtarisë së ACA, angazhimin e saj në programet edukative që rrjedhin nga FIA, specifikisht...
“Për të fol’ në SCAN TV, na ndihmon me këtë kronikë, lidhur me realizimin e këtij konkursi. Diskutuam gjatë lidhur me objektin e veprimtarisë së ACA, angazhimin e saj në programet edukative që rrjedhin nga FIA, specifikisht programi ETEC...
Mirmëngjes Shqipëri na ndihmon me këtë kronikë, lidhur me realizimin e këtij konkursi. Diskutuam gjatë lidhur me objektin e veprimtarisë së ACA, përmbajtjen e konkursit dhe pëerfundimisht, qëllimin kryesor të ACA, edukimin e brezit më delikat mbi cështjet e...
Në finalen e qytetit të Lushnjes, arritën të kualifikohen këto shkolla 9-vjecare: 3. 4 Dëshmorët – 2 pike 2. Skender Libohova – 9 pike 1. Fiershegan – 27 pike Do te shihemi ne qytetin e Tiranës me 3 finalistët e rradhes më 10.05.19…
Në finalen e qytetit të Beratit, arritën të kualifikohen këto shkolla 9-vjecare: 3. 22 Tetori – 11 pike 2. Zihni Toska – 24 pike 1. Ajet Xhindole – 29 pike Do te shihemi ne qytetin e Lushnjes me 3 finalistët e rradhes më...
Në finalen e qytetit të Lezhës, arritën të kualifikohen këto shkolla 9-vjecare: 3. Gjergj Fishta – 3 pike 2. Gjergj Kastrioti – 18 pike 1. Gjovalin Gjadri – 26 pike Do te shihemi ne qytetin e Beratit me 3 finalistët e rradhes më...
Në finalen e qytetit të Korcës, arritën të kualifikohen këto shkolla 9-vjecare: 3. Stavri Themeli – 29 pike 2. Agimi – 30 pike 1. Sotir Gurra – 31 pike Do te shihemi ne qytetin e Lezhës me 3 finalistët e rradhes më 03.05.19…...
SOT7 TV Pogradec, mbështet aktivitetet e Auto Club Albania mbi sigurinë rrugore.

Artikujt e Fundit