Kampionati Kombëtar Go-Kart 2018 / GARA e 2-të

0
59

Kampionati Kombëtar Go-Kart 2018 – GARA e 2-të
Kategoritë Meshkuj, Femra & Fëmijë

Të dielën më datë 17 qershor 2018, në pistën më të re të Kartingut tek Expocity Albania u zhvillua gara e dytë e Kampionatit Kombëtar Go-Kart 2018.

Më poshtë rezultatet përkatëse të garës së 2-të për të tri kategoritë, si dhe renditja e përgjithshme e Kampionatit Kombëtar Go-Kart pas përfundimit të dy garave të para.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here