Garë speciale për fëmijët e sëmurë, ja video e publikuar nga FIA

0
187

Fëmijët dhe të rinjtë me aftësi të kufizuara janë një shtresë e shoqërisë që nuk arrijnë dot të përjetojnë emocionet e garave me makina. Por, për ta ka menduar piloti me aftësi të kufizuara, Frédéric Sausset. 50-vjeçari francez që ka humbur këmbët dhe duart pas një infeksioni të rëndë bakterial në korrik të 2012-ës, ka organizuar disa javë më parë një garë speciale për fëmijët e sëmurë. Më sipër mund të ndiqni videon e garës së veçantë të publikuar nga FIA. Një gjest i jashtëzakonshëm.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here