FIA Racing News #30/ Rally spektakolar në Alpet e Zvicrës

0
188

Makina që “fluturojnë” në një lartësi mbi 4000 metra mbi nivelin e detit, kthesa 360 gradë, adrenalinë pa kufi dhe pamje mahnitëse. FIA sjell përmbledhjen javore të garave që u zhvilluan fundjavën e kaluar. Dhe bëhet fjalë për “FIA European Rally Trophy”. Video mbresëlënëse…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here