FIA organizon me sukses e-Conference 2020, merr pjesë edhe Automobile Club Albania

0
211

FIA ka organizuar me sukses konferencën e parë on-line (e-Conference 2020) për shkak të pandemisë së shkaktuar nga Covid-19.

Në këtë konferencë shumë të rëndësishme ndërkombëtare mori pjesë edhe Automobile Club Albania si anëtare e FIA-s.

“Falënderime për të gjithë delegatët, stafin e FIA-s, folësit, moderatorët dhe partnerët për realizimin me sukses të #FIAeConf2020. Së bashku, ne do të ndërtojmë një të ardhme të ndritur për Motorsportin dhe Mobilitetin”, deklaron presidenti i FIA-s, Jean Todt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here