Regjistrohuni në Kruja Hill Climb 2018!

0
7140

Afron data e Kruja Hillclimb 2018! Të gjithë guximtarët mund të regjistrohen brenda kësaj jave në garën e vlefshme për Trofeun Skënderbej.
Kemi nderin t’ju njoftojmë hapjen e regjistrimeve për edicionin e pestë të “Trofeut Skënderbej – Kruja Hill Climb 2018”.
Shpejtësi-Adrenalinë-Guxim-Sfidë

Gara është regjistruar në kalendarin e Federatës Ndërkombëtare të Automobilizmit si dhe është e vlefshme për kampionatin CEZ (Central European Zone).
Provat zhvillohen ditën e shtunë, datë 30 qershor, ndërsa gara zhvillohet ditën e diel, datë 01 Korrik 2018.

Më poshtë mund të shkarkoni formularin e regjistrimit dhe rregulloren e garës.

Shkarkoni Formularin e Regjistrimit

Shkarkoni Rregulloren

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here