Të nderuar anëtarë, udhëtoni të sigurt në bregdetin Dalmat

0
279

Informacion i rëndësishëm për anëtarët e Auto Club Albania (ACA) që do të udhëtojnë në Kroaci për pushimet e verës. Këto informacione do të jenë shumë të dobishme për të gjithë ju.

Së pari ju bëjmë të ditur se kanë ndryshuar çmimet e disa autostradave në Kroaci. Të gjitha informacionet ju mund t’i gjeni në linkun e mëposhtëm të Klubit Kroat – http://hac.hr/en?language=en.

Gjatë sezonit të verës, duke filluar nga data 22 qershor deri më 9 shtator, Klubi i Automobilit të Kroacisë (HAK) transmeton informacion mbi trafikun në HR2 (radioja kombëtare kroate) në gjuhën kroate, angleze dhe gjermane, çdo orë nga ora 8.30 deri në orën 21.30 pas lajmit të sinjalit RDS.

Kështu që të gjitha informacionet aktuale mbi trafikun për të gjithë turistët mund t’i gjeni në faqen zyrtare të Klubit Kroat – www.hak.hr:
TRAFFIC INFO
a) Croatian – http://www.hak.hr/info/stanje-na-cestama/#prohodnost-cesta
b) English – http://www.hak.hr/en#traffic-flow-and-road-conditions
c) German – http://www.hak.hr/de#verkehrslage
d) Italian – http://www.hak.hr/it#condizioni-stradali-e-viabilita

Gjithashtu një informacion i plotë mund të vijë përmes aplikacionit në smartphone në gjuhën angleze:
http://www.hak.hr/smartphone/croatia-traffic-info.

GOOGLEPLAY
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.infinum.hak

IOS
https://itunes.apple.com/hr/app/croatia-traffic-info-hak/id445593439?l=hr&mt=8

Interactive map with more than 15k POIs
https://map.hak.hr/?lang=en&s=mireo;roadmap;mid;I;6;12;0;;1#

Numra kontakti telefonikë të dobishëm për anëtarët tanë në Kroaci:
Road assistance (Asistenca rrugore)
– nga Kroacia: (+385 1) 1987
– nga jashtë shtetit: +385 1 4693 700
Traffic information: (Info për trafikun)
– nga Kroacia: 072 777 777
– nga jashtë shtetit: +385 1 464 0800

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here