PËRFUNDON ME SUKSES KAMPIONATI GO-KART 2018

0
768

Përfundon me sukses Kampionati Go-Kart 2018. Përgjatë vitit 2018, u organizuan 6 gara në ambientet e Expo City. Ky kampionat është vetëm fillimi i një vargu të suksesshëm garash që do të zhvillohen përgjatë 2019.

Në këtë kampionat morën pjesë rreth 46 garues.

Për më shumë informacion rreth aktiviteteve të ngjashme mund të na kontaktoni dhe telefononi në numrat e mëposhtëm:
• Mobile: +355 6760 01 222
• Telefon: +355 4 23 87 017
• Email: info@aca.al

Më poshtë do të gjeni tabelat përfundimtare të garuesve dhe rezultateve të tyre për Kampionatin Go-Kart 2018.

Gara 6

Rezuktate Kampionati GoKart 2018

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here