KAMPIONATI GO-KART 2018 / CEREMONIA E DHËNIES SË ÇMIMEVE

0
783

Me kënaqësi ju informojmë se ditën e Shtunë, më datë 26.01.2019 në orën 13:00, në ambientet e Expo City Albania, me rastin e mbylljes së kampionatit do të organizohet ceremonia e ndarjes së çmimeve për Kampionatin Go-Kart 2018.

Deshirojmë të jeni pjesë e diskutimeve mbi axhendën sportive te klubit në të ardhmen dhe të gjithë aktiviteteve të tjera
të mundshme.

Ju mirëpresim!

Auto Club Albania

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here