Kurs për Administratorë Sportivë, KOKSH hap regjistrimet

0
251

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar do të zhvillojë Kursin e dytë trajnues për Administratorë Sportivë në datat 25-27 Shtator 2019. KOKSH në vijim të interesit për zhvillimin e kapaciteteve njerëzore nëpërmjet trajnimit, duke synuar përmirësimin me njohuri të burimeve njerëzore që operojnë në fushën e sportit apo japin kontribut në Federatat ose Shoqatat/Klubet Sportive, ka hapur regjistrimet për këdo që dëshiron të marrë pjesë.

Për detaje më të hollësishme dhe regjistrim, klikoni në linkun më poshtë:

http://nocalbania.org.al/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here