Konkursi Kombëtar Edukativ “Të Sigurt mbi Dy Rrota”/ Shkolla “Edit’h Durham” fiton Finalen e Tiranës

0
261

Përfundon Faza e Finaleve të qyteteve me Finalen e Tiranës ku në tre vendet e para u renditën shkollat:

  1. Edit’h Durham
  2. Siri Kodra
  3. Pjetër Budi

Konkursi vazhdon me Finalen Kombëtare që do të zhvillohet më 10 Qershor në ambientet e Expocity Albania.

Faleminderit Sponsorëve të eventit: Union Bank Albania dhe Unionnet Western Union

Gjithashtu, falënderojmë edhe institucionet partenere në këtë Konkurs: Drejtorinë e Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor (DPSHTRR), Ministrinë e Arsimit dhe Sportit dhe Ministrinë e Brendshme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here