Konkursi Kombëtar “Të Sigurt mbi Dy Rrota 2023″/ Shkolla “Ajet Xhindole” fiton Finalen e Beratit

0
102

Vazhdon me sukses Konkursi Kombëtar Edukativ “Të Sigurt mbi Dy Rrota 2023”. Është zhvilluar Finalja e Beratit ku në tre vendet e para u renditën shkollat:

  1. Ajet Xhindole
  2. Zihni Toska
  3. Thimi Tani

Një konkurs dedikuar fëmijëve të moshës 10-12 vjeç. Falë stafit të profesionistëve të ACA-s, fëmijët argëtohen dhe edukohen me mënyrat më të sigurta të lëvizjes me biçikletë. Nëpërmjet një cikli zbavitës ushtrimesh me biçikletë, synohet të nguliten në ndërgjegjen e fëmijëve rregullat bazë të sigurisë në rrugë. Në kushtet e vendit tonë, Automobile Club Albania synon që nëpërmjet fëmijëve të sensibilizohen edhe prindërit e tyre.

Faleminderit Sponsorëve tanë: Union Bank Albania dhe Unionnet Wester Union.

Gjithashtu, falënderojmë edhe institucionet partenere në këtë Konkurs: Drejtorinë e Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor (DPSHTRR), Ministrinë e Arsimit dhe Sportit dhe Ministrinë e Brendshme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here