Hill Climb 2020/ Ja trajektorja e garës

0
277

Auto Club Albania vazhdon traditën duke organizuar edicionin e 7-t të garës Hill Climb “Trofeu Skënderbej 2020”. Gara është e vlefshme për kampionatin Hill Climb të Zonës Sportive të Europës Qendrore (CEZ-FIA) dhe këtë vit është vendosur të zhvillohet në datat 29-30 Gusht.

Trajektorja e garës përshkon pjesën më të bukur të ngjitjes në Malin e Krujës dhe ka një gjatësi prej 4.08 km. Pika e nisjes është në lartësinë 766 metra mbi nivelin e detit dhe përfundon në 1122 metra në pikën e finishit në Sarisalltik.

Itinerari përbëhet nga 14 kthesa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here