Ushtroni pasionin në gara të sigurta, regjistrohuni në Hill Climb “Trofeu Skënderbej”

0
404

Janë të shumtë ata të rinj të apasionuar pas garave me makina në Shqipëri. Dhe në shumë raste, praktikojnë gara shpejtësie të pasigurta duke rrezikuar fillimisht jetën e tyre dhe të përdoruesve të thjeshtë të rrugës.

Auto Club Albania si anëtare e FIA-s, u krijon mundësinë të gjithë atyre të apasionuarve pas garave të shpejtësisë që ta ushtrojnë pasionin e tyre në gara të sigurta që zhvillohen sipas standardeve të sigurisë së Federatës Ndërkombëtare të Automobilizmit (FIA-s).

Në datat 11-12 Shtator do të zhvillohet gara ndërkombëtare Hill Climb “Trofeu Skënderbej 2021” në Malin e Krujës në Sarisalltik.

Regjistrohuni në Kategorinë Pro

http://www.kstiming.com/ListaStartuse.php

Regjistrohuni në Kategorinë Promo

https://hillclimb-2021.aca.al/register/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here