Të sigurt mbi dy rrota – 2019!

0
657

Mirmëngjes Shqipëri na ndihmon me këtë kronikë, lidhur me realizimin e këtij konkursi. Diskutuam gjatë lidhur me objektin e veprimtarisë së ACA, përmbajtjen e konkursit dhe pëerfundimisht, qëllimin kryesor të ACA, edukimin e brezit më delikat mbi cështjet e sinjalistikës dhe sigurisë rrugore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here