Të sigurt mbi dy rrota – 2019!

0
448

“Për të fol’ në SCAN TV, na ndihmon me këtë kronikë, lidhur me realizimin e këtij konkursi. Diskutuam gjatë lidhur me objektin e veprimtarisë së ACA, angazhimin e saj në programet edukative që rrjedhin nga FIA, specifikisht programi ETEC – European Traffic Education Contest 2019, përmbajtjen e konkursit dhe përfundimisht, qëllimin kryesor të ACA, edukimin e brezit më delikat mbi cështjet e sinjalistikës dhe sigurisë rrugore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here