Konkursi Kombëtar “Të Sigurt mbi Dy Rrota 2023”/ Kronika e RTSH për Finalen Kombëtare

0
167

Automobile Club Albania zhvilloi këtë vit Edicionin e 12-të të Konkursit Kombëtar Edukativ “Të Sigurt mbi Dy Rrota 2023”. Një event që u shtri në 10 qytete të Shqipërisë, Tiranë, Elbasan, Korçë, Pogradec, Durrës, Lezhë, Vlorë, Fier, Berat dhe Shkodër me pjesëmarrjen e 116 shkollave dhe rreth 4600 nxënës.

Të shtunën në datën 10 Qershor, në ambientet e Expocity Albania u zhvillua Finalja Kombëtare me pjesëmarrjen e 12 shkollave fituese dhe 48 nxënësve.

Në video kronika e realizuar nga Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) për Finalen Kombëtare

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here