“At Shtjefën Gjeçovi” triumfon në Finalen e Lezhës

0
434

Entuziazëm, emocione, argëtim dhe edukim për sigurinë rrugore. Edicioni i 11-të i Konkursit Kombëtar Edukativ “Të Sigurt mbi Dy Rrota” ka vazhduar sot me Finalen e Lezhës.

Në përfundim të Finales, në tre vendet e para u renditën shkollat:

1.At Shtjefën Gjeçovi

2.Gjergj Kastrioti

3.Gjovalin Gjadri

Nxënësit e shkollës At Shtjefën Gjeçovi do të përfaqësojnë Lezhën në Finalen e madhe të 14 Majit që do të zhvillohet në Tiranë.

Konkursi do të vazhdojë javën e ardhshme me Finalet e radhës

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here