Të sigurt mbi dy rrota

Të sigurt mbi dy rrota

Vijon rrugëtimi për të përcaktuar të gjitha shkollat finaliste që do të marin pjesë në finalen e madhe të Edicionit të 11-të të Konkursit Kombëtar Edukativ "Të Sigurt mbi Dy Rrota" që do të zhvillohet më 14 Maj në...
Entuziazëm, emocione, argëtim dhe edukim për sigurinë rrugore. Vazhdon gara për të përcaktuar të gjitha shkollat finaliste që do të marin pjesë në finalen e madhe të Edicionit të 11-të të Konkursit Kombëtar Edukativ "Të Sigurt mbi Dy Rrota" që...
Vazhdon gara për të përcaktuar të gjitha shkollat finaliste që do të marin pjesë në finalen e madhe të Edicionit të 11-të të Konkursit Kombëtar Edukativ "Të Sigurt mbi Dy Rrota" që do të zhvillohet më 14 Maj në...
Entuziazëm, emocione, argëtim dhe edukim për sigurinë rrugore. Edicioni i 11-të i Konkursit Kombëtar Edukativ "Të Sigurt mbi Dy Rrota" ka vazhduar sot me Finalen e Lezhës. Në përfundim të Finales, në tre vendet e para u renditën shkollat: 1.At Shtjefën...
Edicioni i 11-të i Konkursit Kombëtar Edukativ "Të Sigurt mbi Dy Rrota" ka vazhduar sot me Finalen e Durrësit. Gjatë eventit, punonjës të Policisë Rrugore kanë dhënë këshilla për fëmijët në lidhje me Sigurinë Rrugore. Në përfundim të Finales, në...
Vazhdon me sukses Edicioni i 11-të i Konkursit Kombëtar Edukativ “Të Sigurt mbi Dy Rrota”. Sot u zhvillua Finalja e Shkodrës me renditjen e shkollave në tre vendet e para si më poshtë: 1.Ismail Qemali 2.Salo Halili 3.Martin Camaj Nxënësit e Shkollës "Ismail Qemali"...
Vazhdon rrugëtimi i Edicionit të 11-të të Konkursit Kombëtar Edukativ “Të Sigurt mbi Dy Rrota” me finalen që u zhvillua sot në Pogradec. Renditja e tre vendeve të para: 1.Servet Agolli 2.Gjok Shqiptari 3.Koli Gusho Nxënësit e shkollës "Servet Agolli" do të përfaqësojnë Pogradecin...
Mbyllet me sukses edhe finalja e qytetit të Elbasanit në këtë Edicion të 11-të të Konkursit Kombëtar Edukativ “Të Sigurt mbi Dy Rrota”. Konkursi u zhvillua sot në qendër të qytetit të Elbasanit dhe nxënësit pjesëmarrës dhuruan shumë emocione...
Automobile Club Albania vazhdon traditën e Konkursit Kombëtar Edukativ “Të Sigurt mbi Dy Rrota”. Edicioni i 11-të ka nisur të mërkurën në datën 20 Prill me finalen e qytetit të Korçës ku kanë marë pjesë 6 shkolla 9-vjeçare. Pas një...
Auto Club Albania do të organizojë edicionin e 10-të të Konkursit Kombëtar Edukativ, “Të Sigurt mbi Dy Rrota”. Një kompeticion që zhvillohet me pjesëmarrjen e nxënësve të moshës 10-12 vjeç, të cilët përfaqësojnë shkollat e tyre. Çdo shkollë përfaqësohet...

Artikujt e Fundit