European Day without a Road Death #ProjectEDWARD

0
1411

Ndiqni linkun https://projectedward.eu/, & https://mailchi.mp/vias.be/b83aqn3evj-943161?e=37b598bc22 dhe zotohuni për një sjellje të shkëlqyer në rrugë.

#ProjectEDWARD #September19th

Këtë vit, për të tretin vit radhazi, projekti EDWARD – Dita Europiane pa viktima në Rrugë do të zhvillohet më 19 shtator gjatë Javës Europiane të Mobilitetit.
Qëllimi i kësaj fushate, i nisur nga European Traffic Police Network (TISPOL) dhe i mbështetur nga Komisioni Europian, është që askush nuk duhet të humbasë jetën në rrugët e Europës në Ditën EDWARD.

Bashkohuni me këtë fushatë #ProjectEDWARD më 19 shtator dhe gjatë Javës së Mobilitetit, duke ditur se çdo ditë duhet të jetë një ditë EDWARD!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here