Rregullore sportive

Kodi Sportiv Ndërkombëtar Një prej objektivave kryesore të FIA-s është të inkurajojë dhe zbatojë miratimin e rregulloreve të përbashkëta për të gjitha llojet dhe kategoritë e motor sportit në të gjithë botën. Ky seksion përmban gamën e gjerë të FIA Sporting dhe Rregulloret Teknike në një format që shkarkohet lehtësisht Rregullorja Hill Climb 2019 ACA … Continue reading Rregullore sportive