Vazhdon fushata e Sigurisë Rrugore, “Drive With Care”

0
306

Fituesi i Konkursit Ndërkombëtar për Sigurinë Rrugore, “Best Young Driver 2022”, @Stefan Trimmel është përzgjedhur për të qenë Ambasador i Sigurisë Rrugore të @FIARegionI për fushatën e Sigurisë Rrugore, “Drive with Care”!

Konkursi Ndërkombëtar “Shoferi i Ri më i Mirë 2022”, synon të inkurajojë aftësi më të sigurta të drejtimit tek të rinjtë. Drejtuesit e rinj janë ende në krye të viktimave në aksidentet rrugore. Konkursi shërben si një event për të përcjellë mesazhin se të rinjtë mund të ngasin makinën në mënyrë më të sigurt dhe të përgjegjshme.

Së bashku me Ambasadorin e Sigurisë Rrugore, Stefan Trimmel, FIA Region I vazhdon punën e saj në rritjen e sigurisë rrugore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here