Trofeu Skënderbej – Tamara Hillclimb 2017

0
1393

English | Shqip

Të dashur Miq,

Kemi nderin t’ju njoftojmë hapjen e regjistrimeve për edicionin e pestë të

“Trofeut Skënderbej – Tamara Hillclimb 2017”.

Gara është regjistruar në kalendarin e Federatës Ndërkombëtare të Automobilizmit si dhe është e vlefshme për kampionatin CEZ (Central European Zone).

 

Provat zhvillohen ditën e shtunë, datë 01 Korrik, ndërsa gara zhvillohet ditën e dielë, datë 02 Korrik.

Itinerari ka një gjatësi prej 5.7 km dhe do të mbahet në 2 (dy) xhiro.

Diferenca në lartësi mes startit dhe finishit është 395 metër, me një gradient mesatar prej 6.9%.
Pista do të jetë e mbyllur për trafikun normal gjatë sesionit të provave të lira dhe garës.

Rregulloren e garës dhe formularin e regjistrimit mund ti shkarkoni këtu :

Për më shumë informacione na kontaktoni në:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here