Transport me karroatrec

towing-truck
Nëse automjeti juaj nuk mund të lëviz për shkak të difekteve mekanike, personeli i ACA do tju asistojë dhe do të transportojë me karroatrec automjetin tuaj në destinacionin e përshtatshëm për ju ose në servisin më të afërt të specializuar.