“This is My Street”, ACA letër Ministrit të Brendshëm, Z.Sandër Lleshaj

0
130

Auto Club Albania iu bashkua fushatës globale “This is My Street” duke sensibilizuar qindra të rinj për të kërkuar rrugë më të sigurta dhe të pastra në Shqipëri.

Në kuadër të kësaj fushate, ACA i ka dërguar letër edhe Ministrit të Brendshëm, Z.Sandër Lleshaj për t’ju bashkuar fushatës “This is My Street”.

Klubi i Automobilit të Shqipërisë i ka shprehur falënderime Ministrisë së Brendshme për mbështetjen e projekteve dhe nismave që lidhen me sigurinë rrugore.

Bashkohuni edhe ju në fushatën globale duke u regjistruar në linkun më poshtë:

www.mystreet.org

Më poshtë letra drejtuar Z.Sandër Lleshaj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here