Të sigurt mbi dy rrota – 2019! Road Safety Awareness Campaign!

0
389

“Kafein me Flavion”, na ndihmon me këtë intrvistë, lidhur me realizimin dhe objektivat e arritura nga ky konkurs eduktiv. Diskutuam gjatë lidhur me objektin e veprimtarisë së ACA, angazhimin e saj në programet edukative që rrjedhin nga FIA, specifikisht programi ETEC – European Traffic Education Contest 2019, përmbajtjen e konkursit dhe përfundimisht, qëllimin kryesor të ACA, edukimin e brezit më delikat mbi cështjet e sinjalistikës dhe sigurisë rrugore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here