Shqipëria në FIA Motorsport Games, ndiqni kronikën e RTSH

0
170

Shqipëria do të marrë pjesë për herë të parë në një Kampionat të rëndësishëm Botëror siç është FIA Motorsport Games që këtë vit do të zhvillojë edicionin e parë në data 1-3 Nëntor në Romë. Flamuri kuqezi do të përfaqësohet nga dy të rinj, 15-vjeçarja Alexia Karaguni dhe 14-vjeçari Kristofor Mjeshtri. Ndiqni kronikën e transmetuar nga RTSH me dy pilotët dhe hapësirën televizive të mundësuar nga Televizioni Shqiptar për këtë pjesëmarrje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here